…εξόρμηση στην Ηρωική γη της Κορινθίας! 24-27/07/2021
  • Τοποθεσία: Κόρινθος
  • Διάρκεια: 4 ημέρες
  • Από-έως: 24-27/07/2021
  • Τιμή: ..από 55€

1821-2021…διακόσια χρόνια ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ!

                         24 – 27 Ιουλίου 2021

…εξόρμηση στην Ηρωική γη της Κορινθίας!

Μνημείο Δερβενακίων, Τίρυνθα, Άργος, Ναύπλιο, Νεμέα, Στυμφαλία λίμνη,  Ι.Μ Αγίου Φανουρίου, Ευρωστίνα, Κόρινθος, Όσιος Πατάπιος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1Η ΜΕΡΑ 24.07.2021 ΣΑΒΒΑΤΟ:ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

Αναχώρηση από στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος)στις 05:00 το πρωί. Από τη διαδρομή για Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, άφιξη Μουσθένη και στάση για καφέ. Συνεχίζουμε από Θεσσαλονίκη για, Τέμπη, Μαλλιακό κόλπο προς το Λουτράκι με στάσεις καθοδόν. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση & μπάνιο. Δείπνο ατομικά & διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ 25.07.2021 ΚΥΡΙΑΚΗ:  ΝΑΥΠΛΙΟ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για Αργολίδα.  Στάση στο μνημείο Κολοκοτρώνη στα Δερβενάκια. Επίσκεψη στο κάστρο Λάρισα του Άργους & το αρχαίο θέατρο, διέλευση έξω από Τίρυνθα. Επίσκεψη πρώτα στο κάστρο του Παλαμήδη, όπου θα θαυμάσουμε από ψηλά το Ναύπλιο με το Μπούρτζι. Το τρενάκι στη συνέχεια με μικρό κόστος κάνει  περιήγηση εντός της πόλεως που αξίζει τον κόπο. Εδώ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να περιηγηθούμε στα στενοσόκακα της πόλης, που ήταν ένα διάστημα και πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους. Δεν θα παραλείψουμε να δούμε το ναό Αγίου Σπυρίδωνα, όπου δολοφονήθηκε ο πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδας Ιωάννης Καποδίστριας. Φαγητό ατομικά και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Λουτράκι. Ξεκούραση & μπάνιο. Το βράδυ δείπνο ατομικά. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3η 26.07.2021 ΔΕΥΤΕΡΑ: ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΝΕΜΕΑ-ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ:

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Νεμέα, όπου και περιήγηση. Στάση  στη λίμνη Στυμφαλία, όπου και ο ένας από του Άθλους του Ηρακλή. Συνεχίζουμε για την τεχνική λίμνη Δόξας, όπου μέσα στο νησάκι υπάρχει το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου. Προσκύνημα στο Βυζαντινό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου της Φενεού, όπου φυλάσσεται και ο κάλαμος της Αγίας Βαρβάρας. Στη συνέχεια θα πάμε στη Ζάχολη(Ευρωστίνα) για γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μέσω Κορίνθου(όπου και στάση για καφέ το απόγευμα). Άφιξη στο ξενοδοχείο μας.  Μπάνιο και ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο ατομικά. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4η  27.07.2021 ΤΡΙΤΗ: ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:

Πρόγευμα και παίρνουμε το δρόμο προς τα Γεράνεια όρη, όπου και το Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Πατάπιου, προσκύνημα και αναχώρηση για επιστροφή. Διάφορες στάσεις καθ’ οδόν για ξεκούραση, καφέ, φαγητό αναλόγως.  Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ                                                                                                                   

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο:215€, σε τρίκλινο:205€, διαφορά μονόκλινου: 50€

Παιδί  έως 12 ετών με γονείς: 175€, ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ: 55€, EARLY BOOKING: -35€!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.* Έμπειρο συνοδό του γραφείου. * Τρείς διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι, με άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. * Δίκλινα δωμάτια με μπάνιο, tv και wc.* Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. * ΦΠΑ εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. * Εισόδους μουσείων. * Φόρο διαμονής. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά

…σαράντα δύο χρόνια σας ταξιδεύουμε με εμπιστοσύνη & σιγουριά!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ-ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

ΑΝΑΧ: Ορεστιάδα 03:30, Διδυμότειχο 03:45, Σουφλί 04:00, Κομοτηνή 05:45, Ξάνθη 06:30, Καβάλα 08:30

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις