Κέα-Κύθνος-Σαλαμίνα! Ανεξερεύνητα νησιά!
  • Διάρκεια: 4 ΗΜΕΡΕΣ
  • Τοποθεσία/Μεταφορά:
  • Από – έως: 
  • Τιμή:

Κέα-Κύθνος-Σαλαμίνα! Ανεξερεύνητα νησιά!

Οι νέοι προορισμοί, πάντα προσφέρουν φρεσκάδα, γιατί ανοίγουν καινούργιους τουριστικούς ορίζοντες!

Εφέτος τολμούμε γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε τρία νησιά με άγνωστες στο μεγάλο κοινό της βόρειας Ελλάδας ομορφιές και ιστορικά αξιοθέατα που σε καμία στιγμή δεν θα πάψουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα ΤΕΤΑΡΤΗ 26.08.2020:

Συγκέντρωση στη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος)και αναχώρηση στις 05:00. το πρωί. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, φθάνουμε το απόγευμα στον Πειραιά. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στον Πειραιά, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για βόλτα το βράδυ στο γραφικό Μικρολίμανο ή της Ζέας για δείπνο ατομικά στις ταβερνούλες. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΠΕΜΠΤΗ 27.08.2020:

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για μια προαιρετική εκδρομή στο νησί της απλότητας και της ευτυχίας την Κύθνο. Θα δούμε την Παναγιά Κανάλα, το σπήλαιο καταφύκι, και τις ιαματικές πηγές. Ελεύθερος  χρόνος στο νησί, όπου δεν θα παραλείψουμε ένα μπάνιο την παραλία Κολώνα. Επιστροφή το απόγευμα στο λιμάνι και στη συνέχεια στο Λαύριο, και το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.08.2020:

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση επίσης για μια νέα προαιρετική εκδρομή στο νησί της Κέας(Τζιά). Χαρακτηρίζετε νησί της πεζοπορίας, με ιδιαίτερη μουσική παράδοση. Γνωστό επίσης από τον αρχαίο λυρικό ποιητή Συμεωνίδη το Κείο. Επίσκεψη στην αρχαία Καρθαία, τον περίφημο Λέοντα & το μοναστήρι της Καστριανής. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι. Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 29.08.2020:

Πρόγευμα και αναχώρηση με το πούλμαν για το νησί του μυθικού Αίαντα, το νησί της πασίγνωστης Σαλαμίνας. Από το Πέραμα θα περάσουμε στα Παλούκια. Θα περιηγηθούμε στην αρχαία Σαλαμίνα, το λιμάνι και τα μνημεία. Στο μοναστήρι Φανερωμένης θα δούμε τον τάφο του Γιάννη Γκούρα και στον Άγιο Δημήτριο του Γεωργίου Καραϊσκάκη. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο & φαγητό ατομικά.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας από τη Ν.Πέραμο Μεγάρων και δια μέσω Ελευσίνας άφιξη στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Προαιρετική έξοδος για διασκέδαση και διανυκτέρευση.

5η μέρα ΚΥΡΙΑΚΗ 30.08.2020 :

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση μέσα από το λεωφορείο στην πόλη της Αθήνας, όπου και θα δούμε τα βασικότερα αξιοθέατα της πρωτεύουσας, όπως το Παναθηναϊκό Στάδιο, ο Βασιλικός Κήπος, η Βουλή των Ελλήνων, η πλατεία Συντάγματος, το μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη, τα Πανεπιστήμια, το Προεδρικό Μέγαρο, το Ζάππειο, οι Στήλες Ολυμπίου Διός, η αρχαία Αγορά. Στην συνέχεια το ταξίδι της επιστροφής αρχίζει. Με τις απαραίτητες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό, άφιξη στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 250€, ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 235€, ΣΕ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: + 44€

ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ : 90€, ΔΕΛΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΓΑ:80€, EARLY BOOKING: -40€ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά με πούλμαν Υπερυψωμένο. *Εισιτήρια Φ/Β για Σαλαμίνα για πούλμαν και επιβάτες. *Τέσσερις(4)διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TRITON 3*(βαθμοί 8,0 Booking) στον Πειραιά με πρόγευμα σε μπουφέ. *Περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως το πρόγραμμα. * Έμπειρο συνοδό του γραφείου. *Μία μέρα Επίσημο ξεναγό. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής ευθύνης  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών ) .

*ΦΠΑ εντός.

Μέγιστη πληρότητα   65%

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Εισόδους σε μουσεία κλπ. * Φόρο διανυκτέρευσης 1,5€ ανά δωμάτιο τη νύχτα. * Προαιρετικές εκδρομές που διαμορφώνονται ανάλογα με τη συμμετοχή. *Ότι δεν αναφέρεται  στα περιλαμβανόμενα.

ΑΠΟ: ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 03:30,ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Δημαρχία)05:50, ΞΑΝΘΗ(Αγροτική) 06:40, ΚΑΒΑΛΑ (Σημαίες) 07:30