Λευκάδα-Άρτα-Πρέβεζα-Πάργα 29/07-01/08/2021
  • Τοποθεσία: Λευκάδα
  • Διάρκεια: 4 ημέρες
  • Από-έως: 29/07-01/08/2021
  • Τιμή: ..από 65€

Εκδρομή στα καταπράσινα παράλια του  Ιονίου πελάγους

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΡΤΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ- ΠΑΡΓΑ

Κρουαζιέρα σε Κεφαλονιά, Ιθάκη, Σκορπιό, Μεγανήσι!

29  Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 29-07-2021.(700χλμ):Αναχώρηση στις 06:00 το πρωί από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος). Με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στην πόλη της Άρτας & περιήγηση: θα δούμε τα αγάλματα των Κώστα Κρυστάλλη, Ναπολέων Ζέρβα, Γιάννη Μακρυγιάννη & βασιλιά Πύρου. Επίσης τον Ι.Ν Παναγίας Παρηγορήτισσας & το ξακουστό γεφύρι! Άφιξη στην πόλη της Λευκάδας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Ελεύθερος χρόνος στην όμορφη παραλία της Λευκάδας. Δείπνο ατομικά & διανυκτέρευση.                             

2η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-07-2021.(40χλμ): Πρωινό και αναχώρηση στις 09:00 για να επισκεφτούμε στο Πνευματικό κέντρο: το  αξιόλογο αρχαιολογικό μουσείο, το μουσείο του Λευκάδιου Χέρν, τη δημοτική πινακοθήκη & την αίθουσα δώρων και φορεσιών από τις επαφές των Λευκαδίων στα παγκόσμια πολιτιστικά φεστιβάλ. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τη θέα από το μοναστήρι της Φανερωμένης όπου θα προσκυνήσουμε, χωρίς να παραλείψουμε να επισκεφτούμε το καταπληκτικό μουσείο που διαθέτει η μονή. Έπειτα  διερχόμενοι από τον Αγ.Νικήτα  ένα παραδοσιακό, παραθαλάσσιο ψαροχώρι που έχει μεταμορφωθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα παραθεριστικά κέντρα του νησιού, θα προχωρήσουμε προς το Κάθισμα με φανταστικά τυρκουάζ νερά, χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό ατομικά. Επιστροφή στη Λευκάδα. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 31-07-2021.(35χλμ):Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ημερήσια προαιρετική κρουαζιέρα από το Νιδρί. Πρώτη στάση για μπάνιο στις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες του Ιονίου ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ & ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ. Επόμενη στάση το μαγευτικό ΦΙΣΚΑΡΔΟ, παραμονή και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα. Μεσημεριανό μπάνιο στην παραλία Αφάλες στην  ΙΘΑΚΗ. Αξέχαστη η εμπειρία που θα νιώσετε όταν το πλοίο μπαίνει μέσα στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ- ΜΕΓΑΝΗΣΙ για φωτογραφίες. Ακολουθεί περιήγηση γύρω από τα τρία νησιά του Ωνάση με ξενάγηση και απογευματινό μπάνιο στον ΣΚΟΡΠΙΟ και ΜΑΔΟΥΡΗ το νησί του μεγάλου μας ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 01-08-2021.(780χλμ):Πρόγευμα και αναχώρηση για Πρέβεζα, η  πόλη είναι χτισμένη πάνω σε μια χερσόνησο που δεσπόζει στην είσοδο του Αμβρακικού κόλπου ,επίσκεψη στη παλιά πόλη και χρόνος για καφέ. Επίσκεψη συνέχεια στο αρχαίο Νεκρομαντείο του Αχέροντα. Βρίσκεται στο χωριό Μεσοπόταμος, του Νομού Πρεβέζης, στο σημείο όπου έσμιγε ο ποταμός Αχέρων με τον Κώκυτο και τον Πυριφλεγέθοντα, στις βορειοδυτικές όχθες της Αχερουσίας Λίμνης, η οποία αποτελούσε την είσοδο του κόσμου των ψυχών. Στην Πάργα, γεύμα ατομικά & ελεύθερος χρόνος για μπάνιο ή περιήγηση με καραβάκια στο νησάκι της Παναγιάς. Μέσω Εγνατίας οδού παίρνουμε  το δρόμο της επιστροφής  και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, άφιξη στην πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο:225€, σε τρίκλινο:215€, διαφορά μονόκλινου: 50€

Παιδί  έως 12 ετών με γονείς: 185€, ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ: 65€, EARLY BOOKING: -35€!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Μεταφορά με υπερσύχρονο πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς(3) διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο
 NIRIKOS  3* (στο κέντρο της Λευκάδας). * Τρία πρωινά σε μπουφέ. Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. * Φόρο διανυκτέρευσης 0,50€ για κάθε δωμάτιο την κάθε  νύχτα. *Φ.Π.Α Εντός.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. * Εισόδους μουσείων. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά

ΑΠΟ: ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 04:30,ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Δημαρχία)06:50, ΞΑΝΘΗ(Αγροτική) 07:40, ΚΑΒΑΛΑ (Σημαίες) 08:30,Θε/νίκη:

…σαράντα ένα χρόνια σας ταξιδεύουμε με εμπιστοσύνη & σιγουριά!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ-ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ