ΛΕΥΚΑΔΑ 1-4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  • Διάρκεια: 
  • Τοποθεσία/Μεταφορά:
  • Από – έως: 
  • Τιμή:

Εκδρομή στα καταπράσινα παράλια του  Ιονίου πελάγους

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΡΤΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ- ΠΑΡΓΑ

Κρουαζιέρα σε Κεφαλονιά, Ιθάκη, Σκορπιό, Μεγανήσι!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 01-10-2020(700χλμ):

Αναχώρηση στις 06:00 το πρωί από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος). Με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στην πόλη της Άρτας & περιήγηση: θα δούμε τα αγάλματα των Κώστα Κρυστάλλη, Ναπολέων Ζέρβα, Γιάννη Μακρυγιάννη & βασιλιά Πύρου. Επίσης τον Ι.Ν Παναγίας Παρηγορήτισσας & το ξακουστό γεφύρι! Άφιξη στην πόλη της Λευκάδας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Ελεύθερος χρόνος στην όμορφη παραλία της Λευκάδας. Δείπνο ατομικά & διανυκτέρευση.         

2η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-10-2020(40χλμ):

Πρωινό και αναχώρηση στις 09:00 για να επισκεφτούμε στο Πνευματικό κέντρο: το  αξιόλογο αρχαιολογικό μουσείο, το μουσείο του Λευκάδιου Χέρν, τη δημοτική πινακοθήκη & την αίθουσα δώρων και φορεσιών από τις επαφές των Λευκαδίων στα παγκόσμια πολιτιστικά φεστιβάλ. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τη θέα από το μοναστήρι της Φανερωμένης όπου θα προσκυνήσουμε, χωρίς να παραλείψουμε να επισκεφτούμε το καταπληκτικό μουσείο που διαθέτει η μονή. Έπειτα  διερχόμενοι από την Απόπλαινα θα συναντήσουμε το μνημείο εξέγερσης των αγροτών κατά των Άγγλων αποικιοκρατών. Σφακιώτες, Λαζαράτα, Πινακοχώρι και Πηγαδησιάνοι τα χωριά ως το χωριό Καρυές. Από τους Πηγαδησιάνους κατάγονται ο Εθνικός Ήρωας Λάκης Σάντας και η σοπράνο Αγνή Μπάλτσα. Φαγητό ατομικά εδώ στις παραδοσιακές ταβέρνες. Επιστροφή στη Λευκάδα. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 03-10-2020(35χλμ):

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ημερήσια προαιρετική κρουαζιέρα από το Νιδρί. Πρώτη στάση για μπάνιο στις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες του Ιονίου ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ & ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ. Επόμενη στάση το μαγευτικό ΦΙΣΚΑΡΔΟ, παραμονή και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα. Μεσημεριανό μπάνιο στην παραλία Αφάλες στην  ΙΘΑΚΗ. Αξέχαστη η εμπειρία που θα νιώσετε όταν το πλοίο μπαίνει μέσα στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ- ΜΕΓΑΝΗΣΙ για φωτογραφίες. Ακολουθεί περιήγηση γύρω από τα τρία νησιά του Ωνάση με ξενάγηση και απογευματινό μπάνιο στον ΣΚΟΡΠΙΟ και ΜΑΔΟΥΡΗ το νησί του μεγάλου μας ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 04-10-2020(780χλμ):

Πρόγευμα και αναχώρηση για Πρέβεζα, η  πόλη είναι χτισμένη πάνω σε μια χερσόνησο που δεσπόζει στην είσοδο του Αμβρακικού κόλπου ,επίσκεψη στη παλιά πόλη και χρόνος για καφέ. Επίσκεψη συνέχεια στο αρχαίο Νεκρομαντείο του Αχέροντα. Βρίσκεται στο χωριό Μεσοπόταμος, του Νομού Πρεβέζης, στο σημείο όπου έσμιγε ο ποταμός Αχέρων με τον Κώκυτο και τον Πυριφλεγέθοντα,  στις βορειοδυτικές όχθες της Αχερουσίας Λίμνης, η οποία αποτελούσε την είσοδο του κόσμου των ψυχών. Στην Πάργα, γεύμα ατομικά & ελεύθερος χρόνος για μπάνιο ή περιήγηση με καραβάκια στο νησάκι της Παναγιάς. Μέσω Εγνατίας οδού παίρνουμε  το δρόμο της επιστροφής  και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, άφιξη στην πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο:235€, σε τρίκλινο:225€, διαφορά μονόκλινου: 50€

Παιδί  έως 12 ετών με γονείς: 195€, ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ: 75€,

ΔΕΛΤΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ: 170€, ΔΚΤ ΟΑΕΔ: 170€, EARLY BOOKING: -35€!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με υπερσύχρονο πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς(3) διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο

 PEGASOS  3* (στα Νικιανά Λευκάδας). * Τρία πρωινά σε μπουφέ. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής ευθύνης  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών ). * Φόρο διανυκτέρευσης 0,50€ για κάθε δωμάτιο την κάθε  νύχτα. *Φ.Π.Α Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. * Εισόδους μουσείων. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά

ΑΠΟ: ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 04:30,ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Δημαρχία)06:50, ΞΑΝΘΗ(Αγροτική) 07:40, ΚΑΒΑΛΑ (Σημαίες) 08:30,Θε/νίκη: ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ-ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ