Σύβοτα κρουαζιέρα Παξών, Πρέβεζα, Λευκάδα 27-30/08/21
  • Τοποθεσία: Σύβοτα
  • Διάρκεια: 4 ημέρες
  • Από-έως: 27-30/08/21
  • Τιμή: 225€

ΣΥΒΟΤΑ – Παξοί, Αντίπαξοι – Λευκάδα – Πάργα – Πρέβεζα

 

ΠΡΟΓΡΑΜΑ

1Η ΗΜΕΡΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/8/21  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΣΥΒΟΤΑ

Αναχώρηση  το πρωί στις 06.00π.μ.από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφγιλος). Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση και μετά από ταξίδι 8 ωρών περίπου μέσω Εγνατίας οδού  άφιξη στα Σύβοτα. Τα Σύβοτα είναι παραθαλάσσιο χωριό στα νότια του νομού Θεσπρωτίας. Τα Σύβοτα αποτελούν ένα από τα κυριότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συγκεντρώνει πλήθος τουριστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Ο οικισμός είναι χτισμένος σε έναν μικρό κόλπο στον οποίο βρίσκονται διάσπαρτες διάφορες νησίδες, κυριότερες εκ των οποίων είναι ο Άγιος Νικόλαος,το Μαύρο Όρος και το Μουρτεμένο.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας  στο κέντρο . Ελεύθερος  χρόνος, για να τον αξιοποιήσετε όπως θέλετε σε αυτό το παραθαλάσσιο χωριό. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ  28/8/21   ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 09:00πμ για προαιρετική κρουαζιέρα στους Παξούς – Αντίπαξους. Οι Παξοί και οι Αντίπαξοι είναι νησιά των Επτανήσων, στο Ιόνιο Πέλαγος. Πρωτεύουσα των Παξών είναι ο γραφικός Γάιος ο οποίος προστατεύεται φυσικά από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον Άγιο Νικόλαο. Σύμβολο του Δήμου Παξών είναι μια τρίαινα δεξιά και αριστερά από την οποία στέκονται από ένα δελφίνι, μια αναφορά στο μύθο του διαχωρισμού των Παξών από την Κέρκυρα από τον Ποσειδώνα με την τρίαινά του. Οι Αντίπαξοι ή Αντίπαξος ή Πρόπαξος είναι μικρό επίμηκες, 2 μιλίων μήκους και 1 μιλίου πλάτους, νησί του Ιονίου πελάγους, 5,5 μίλια νοτιοανατολικά των Παξών. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ  29/8/21   ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ – ΛΕΥΚΑΔΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα αξιοθέατα της Λευκάδας, το ενετικό κάστρο της Αγίας Μαύρας που θεωρείται πρότυπο οχυρωματικής τέχνης, το πάρκο των Ιπποτών δίπλα στο λιμάνι που φιλοξενεί τις προτομές επιφανών ανδρών της ιστορίας, τη μικρή ξύλινη γέφυρα των Στεναγμών ή των ερωτευμένων μπροστά στις παραλιακές καφετέριες, την οργανωμένη και πάντα γεμάτη μαρίνα σκαφών. Αναχώρηση για το ορεινό χωριό Τσουκαλάδες όπου θα προσκυνήσουμε στο μοναστήρι της Παναγιάς της Φανερωμένης. Αργότερα   αναχώρηση για Νυδρί , στην ανατολική πλευρά του νησιού όπου θα απολαύσουμε το μπάνιο μας . Γεύμα εξ ‘ ιδίων . Αργά το απόγευμα αναχώρηση στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση .

4Η ΗΜΕΡΑ : ΔΕΥΤΕΡΑ  30/8/21    ΠΑΡΓΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την γραφική Πάργα, παραθαλάσσια κωμόπολη που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Πρέβεζας . Η Πάργα αποτελεί οικονομικό, εμπορικό και τουριστικό κέντρο της περιοχής. Δεν την αποκαλούν τυχαία άλλωστε, «Πριγκίπισσα του Ιονίου», γιατί είναι γοητευτική, μοναδική, μυστηριώδης, με μακραίωνη ιστορία και ποικίλες φυσικές ομορφιές. Εκεί  θα έχουμε χρόνο για καφέ και για να περιηγηθούμε. Κατόπιν αφήνουμε πίσω μας την Πάργα και επισκεπτόμαστε την Πρέβεζα. Περιήγηση στην πόλη και γεύμα εξ’ ιδίων. Νωρίς το απόγευμα αναχωρούμε για την επιστροφή στην πόλη μας. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις , άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 225€, ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: κατόπιν ζήτησης 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
*Τρείς (3) διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο FILAKAS 3*** στα Σύβοτα. *Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελείας τουριστικό πούλμαν. *Συνοδό του γραφείου μας. *Ταξιδιωτική ασφάλεια.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
*Την προαιρετική κρουαζιέρα στους Παξούς – Αντίπαξους (18,00€/άτομο). *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.
νύχτα πληρωτέο στη ρεσεψιόν. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά

ΑΠΟ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ 06:45, ΞΑΝΘΗ 07:30, ΚΑΒΑΛΑ 08:30,Θε/νίκη:

…σαράντα δύο χρόνια σας ταξιδεύουμε με εμπιστοσύνη & σιγουριά!