Υπάτη 23-26/09/2021
  • Τοποθεσία: Υπάτη
  • Διάρκεια: 4 ημέρες
  • Από-έως: 23-26/09/2021
  • Τιμή: ..από 20€

…μια διαφορετική περιήγηση στην Φθιώτιδα & Ευρυτανία!

ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ

Καρπενήσι, Παναγία Προυσιώτισα, ΙΜ Αγάθωνος, Γοργοπόταμος, ΙΜ Δαμάστας, Θερμοπύλες, Καμένα Βούρλα, Λαμία, Νέα Ανχίαλος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 23.09.2021 (572χλμ):

Συγκέντρωση στη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) και αναχώρηση στις 06:00. Ολιγόλεπτες στάσεις για καφέ καθοδόν. Διέλευση έξω από Λάρισα και Καρδίτσα, στάση για γεύμα ατομικά, στην όμορφη λίμνη Σαμακόβου. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, που βρίσκετε στο κέντρο των λουτρών της Υπάτης, τακτοποίηση & ξεκούραση. Ελεύθερο βράδυ. Δείπνο ατομικά στις πολλές ταβέρνες της περιοχής & διανυκτέρευση.

2η ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.09.2021(194χλμ):

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας . Αναχώρηση για να επισκεφθούμε τη μονή Αγάθωνος όπου βρίσκεται το σκήνωμα του Βησσαρίωνα. Με ενδιάμεση στάση για καφέ συνεχίζουμε για τον Προυσσό (800 μέτρα υψόμετρο) όπου θα επισκεφθούμε το περίφημο μοναστήρι της Π. Προυσιώτισσας, χτισμένο πάνω σε απόκρημνο βράχο. Εκεί θα συναντήσουμε και πολύτιμα κειμήλια καθώς και προσωπικά αντικείμενα του Καραϊσκάκη. Έπειτα θα επισκεφθούμε τα μοναδικής ομορφιάς χωριά, το Μεγάλο και το Μικρό χωριό τα οποία είναι κτισμένα στους πρόποδες του βουνού Καλιακούδα. Γεύμα ατομικά καθοδόν σε ταβέρνα της περιοχής. Στάση στην πρωτεύουσα της Ευρυτανία το Καρπενήσι για καφέ και αγορές. Επιστροφή στην Υπάτη. Ξεκούραση. Το βράδυ, γλέντι προαιρετικά  σε ταβέρνα της πόλης(Εφόσον επιτρέπεται). Διανυκτέρευση.

3η ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 25.09.2021(146χλμ):

Πρωινό και αναχώρηση για τη γέφυρα του Γοργοποτάμου όπου και επίσκεψη στο μνημείο των αγωνιστών. Κατόπιν προσκύνημα στο ιστορικό μοναστήρι της Δαμάστας. Ακολούθως θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο των Θερμοπυλών, για μια εικονική περιήγηση της ιστορικής μάχης το 380 πΧ. Φαγητό ατομικά στις ξακουστές ψαροταβέρνες στα Καμένα Βούρλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο ατομικά & διανυκτέρευση.

4η ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ 26.09,2021(630χλμ):

Πρωινό και αναχώρηση στις 08:30 για Λαμία. Επίσκεψη στην ακρόπολη με το αρχαιολογικό μουσείο.

Στάση για καφέ στην κεντρική πλατεία. Αναχώρηση για την παραλία της Νέας Ανχιάλου, όπου και στάση για ατομικό γεύμα.  Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για επιστροφή με ανάλογες στάσεις καθ’ οδών. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας με τις  καλύτερες εντυπώσεις.                                                                                                                      

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 180€, ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ:175€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 205€, EARLY BOOKING:-20€

ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ: 20€, ΔΕΛΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΓΑ,ΙΑΜΑΤΙΚΑ: 100€

 

Η  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά  με  πούλμαν υπερυψωμένο. *(3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Πριγκηπικόν 2*(8,6 βαθμοί Booking) με πρωινό σε μπουφέ. *Περιηγήσεις  όπως  αναφέρονται. *Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. *Συνοδό  του  γραφείου  μας. *ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 

*  Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων. Φόρο διανυκτέρευσης  0,5€ το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση πληρωτέο εκεί.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ RAPID TEST ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ – ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

…σαράντα δύο χρόνια σας ταξιδεύουμε με εμπιστοσύνη & σιγουριά!

ΑΝΑΧ: Κομοτηνή(Δημαρχία) 06:35, Ξάνθη(Αγροτική) 07:30, Καβάλα(Σημαίες) 08:30, Δράμα(Ξενία) 08:00

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις