• (25510)88270
  • info@kikontours.gr

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 25-28/10/19

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΚΕΤΑ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διάρκεια: 4 ΗΜΕΡΕΣ
  • Τοποθεσία / Μεταφορά: ΣΕΡΒΙΑ
  • Από - Έως: 25-28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  • Τιμή: 199
ΚΡΑΤΗΣΗ

…μια εκδρομή για την 28η Οκτωβρίου, που σας τη συνιστούμε!

Ταξίδι στο πανέμορφο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Σρέμσκι Καρλόβιτσι – Πετροβαραντίν – Νόβι Σαντ – Νίς

Το όνομα Βελιγράδι σημαίνει ‘’λευκή πόλη’’. Στην πραγματικότητα όμως η πρωτεύουσα της Σερβίας είναι μια πόλη καταπράσινη, γεμάτη πάρκα , πόλη ζωντανή τόσο την ημέρα όσο και την νύχτα με γραφικές μποέμ συνοικίες, ταβερνάκια, κομψά καφέ και μπαράκια που σφύζουν από ζωή. Είναι μια από τις πιο παλιές πρωτεύουσες της Ευρώπης με πλούσια ιστορία από την εποχή των Κελτών , χτισμένη στην συμβολή δύο ποταμών του Σάββα και του Δούναβη , πόλη γεμάτη αντιθέσεις και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Ένα μικρό διαμαντάκι στην γειτονιά των Βαλκανίων, ανερχόμενος τουριστικός προορισμός που περιμένει να τον ανακαλύψουμε.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ: Κομοτηνή 00:50(Δημαρχία), Ξάνθη 01:40(Αγροτική), Καβάλα 02:30(Σημαίες)

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα 25.10.2019.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Αναχώρηση από στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) το βράδυ της Πέμπτης 24:00. Διέλευση από Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη. Στάσεις καθοδόν για ξεκούραση, καφέ & φαγητό ατομικά. Διέλευση από σύνορα Ευζώνων και  είσοδος στη Σερβία με στάση στα αφορολόγητα. Άφιξη το απόγευμα στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο, ελεύθεροι για ξεκούραση. Δείπνο, βραδινός περίπατος για μια πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο και διανυκτέρευση.

2η μέρα 26.10.2019.ΣΑΒΒΑΤΟ:

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση στο Βελιγράδι, το οποίο είναι μια πόλη με πολλά μνημεία. Η Σερβία έχει τη δική της μεγάλη ιστορία, την οποία θα ακούσουμε από τον ξεναγό μας. Θα δούμε τα κατεστραμμένα ακόμη κτίρια από τον πόλεμο των Νατοϊκών δυνάμεων, απέναντι στην ανίσχυρη αλλά περήφανη Σερβία, που ωστόσο οι κάτοικοι της κράτησαν 78 ολόκληρες μέρες αμυνόμενοι, το κρατικό Θέατρο, το Εθνικό και εθνολογικό μουσείο, τη Βουλή, το Δημαρχείο της πόλης και το Σερβικό Πατριαρχείο και φυσικά τον μεγαλύτερο ορθόδοξο ναό, το Ναό του Αγίου Σάββα. Επίσης, δε θα παραλείψουμε να επισκεφτούμε τη φυλακή, όπου οι Τούρκοι κρατούσαν αιχμάλωτο τον ήρωα της Ελληνικής επανάστασης Ρήγα Φεραίο μαζί με τους συντρόφους του. Προς τιμή του σήμερα οι Σέρβοι έστησαν μνημείο με την προτομή του σε περίοπτη θέση. απέναντι από το πάρκο του Καλεμέγκνταν, ονόμασαν δε το δρόμο σε οδό Ρήγα Φεραίου. Μετά την ξενάγησή μας, χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Βραδινή έξοδο στο Νυχτερινό Βελιγράδι προαιρετικά μίνι Κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη. Στην πανοραμική μας ξενάγηση θα θαυμάσουμε φωτισμένα τα βασικά αξιοθέατα της πόλης και βεβαίως το μοναδικό κάστρο αυτής. Ελεύθερος χρόνος στο Εμπορικό. Διανυκτέρευση.

3η μέρα 27.10.2019.ΚΥΡΙΑΚΗ:

Πρωινό και   αναχώρηση   για να επισκεφθούμε το Σρέμσκι Καρλόβιτσι, μια πανέμορφη γραφική πόλη όπου θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε στο κέντρο της. Μετά θα πάμε να δούμε το κάστρο Petrovaradin και στη συνέχεια την  πόλη  του Νόβισαντ , την «Αθήνα της Σερβίας» όπως την αποκαλούν. Στην περιήγηση μας θα τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο για γεύμα ατομικά. Επιστροφή  στο  Βελιγράδι. Δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος στην Κνιάζ Μιχαήλοβα ή στην περίφημη Σκαντάρλια. Διανυκτέρευση.

4η μέρα 28.10.2019.ΔΕΥΤΕΡΑ:

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για επιστροφή. Μετά τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή , άφιξη στη γενέτειρα πόλη του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Βόλτα στον πεζόδρομο και το κάστρο. Γεύμα ατομικά και επιστροφή στην πόλη  μας  από την ίδια διαδρομή αργά  το βράδυ.                                                                          ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 199€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 270€,

ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12: 160€

 

*ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  1. Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο νέων προδιαγραφών.2. (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο QEEN ASTORIA or ROOMS88 4*(κεντρικά).3. (3) προγεύματα σε μπουφέ & (3) δείπνα. 4. Τοπικός Ελληνόφωνους ξεναγός στο Βελιγράδι. 6. Αρχηγός του γραφείου συνοδός. 7. Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής με την Generally Life.

Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών) & 8. ΦΠΑ εντός .

 

* ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

– Έξτρα διασκεδάσεις, ποτά, τηλεφωνήματα. 5.Εισόδους στο μουσείο του Τίτο & μίνι κρουαζιέρα Σάβα-Δούναβη.  – Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ρητά.

 

         O αρχηγός εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

Tags: