• (25510)88270
  • info@kikontours.gr

…εκδρομή στα παράλια Μαύρης Θάλασσας!

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΚΕΤΑ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διάρκεια: 3 Ημέρες
  • Τοποθεσία / Μεταφορά: ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
  • Από - Έως: 11-13/09 & 25-27/09
  • Τιμή: 115
Κράτηση

…πάμε εκδρομή στα παράλια Μαύρης Θάλασσας!

Μεσημβρία, Σωζόπολη, Αγχίαλος, Βασιλικό

…η τέλεια απόδραση στα χνάρια των Αργοναυτών, τις αρχαιότητες των προγόνων μας, τις εκκλησιές των Βυζαντινών. …μια εκδρομή γεμάτη Ελλάδα!

                              11-13/09 & 25-27/09

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.(380km)

Αναχώρηση από τη στοά Επιμελητηρίου (καφέ Θεόφιλος) στις 06:00 το πρωί. Διέλευση από Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Είσοδος στη Βουλγαρία. Δια μέσου Σβίλεγκραντ, Τοπόλοφγκραντ θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή τις ήπιες πλαγιές της Στράντζας και θα φτάσουμε στη Μαύρη Θάλασσα στον Πύργο (Burgas). Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην Αρμένικη εκκλησία του Αγίου Χάτς, τη Μητρόπολη Κυρίλλου & Μεθοδίου, το αρχαιολογικό μουσείο και την πανέμορφη παραλία της. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση για την Ηλιόλουστη Ακτή. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο  στο ξενοδοχείο. Βόλτα ατομικά στην κοσμική παραλία & διανυκτέρευση.

2η MΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ.(240km)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για προσκύνημα στο ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στην Αγχίαλο και συνεχίζουμε για βόλτα με το πούλμαν νότια προς σύνορα Τουρκίας για να δούμε το παραθαλάσσιο θέρετρο Ντιούνι, το Πριμόρσκο, το Κίτεν και τα Ελληνικά χωριά Αγαθούπολη & Βασιλικό, όπου και στάση για καφέ. Στη συνέχεια  για την πόλη της αρχαίας Απολλωνίας τη σημερινή Σωζόπολη. Πόλη & νησί μαζί που ίδρυσαν οι Μεγαρείς και αφιέρωσαν στο θεό Απόλλωνα. Εδώ θα έχουμε το χρόνο να περιηγηθούμε στα στενά δρομάκια της με τα υπέροχης αρχιτεκτονικής παραδοσιακά σπιτάκια. Συγκέντρωση και επιστροφή στην Ηλιόλουστη ακτή στο ξενοδοχείο μας. Απολαύσετε τις ανέσεις του. Το βράδυ  δείπνο στο ξενοδοχείο μας & διανυκτέρευση. 

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ.(450km)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη της Μεσημβρίας(σημερινό Nesebar). Εδώ επίσης θα έχουμε το χρόνο να περιηγηθούμε, αρχίζοντας από τον καθεδρικό ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου και καταλήγοντας στον Άγιο Ιωάννη τον Αλειτούργητο. Πόλη στολίδι της Θρακικής παραλίας, με τη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση στα δυτικά παράλια της Μαύρης Θάλασσας. Τα ξύλινα παραδοσιακά σπίτια θα σας ενθουσιάσουν. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στον Πύργο και στάση για αγορές και φαγητό ατομικά σε εμπορικό κέντρο. Συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής μας από τη νέα εθνική οδό και μέσω Συμεόνοφγκραντ  άφιξη στα σύνορα Σβίλεγκραντ. Διέλευση συνόρων και  είσοδος στην Ελλάδα. 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ: Σε δίκλινο/τρίκλινο: 115€, σε μονόκλινο: 135€, παιδί ως 11,99:95€  

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KAROLINA COMPLEX  4*  στην Ηλιόλουστη ακτή(SPA CENTER-πισίνα). * Δύο προγεύματα &  δύο  δείπνα σε μπουφέ. * *  Αρχηγό του γραφείου συνοδό. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών) & ΦΠΑ εντός

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Έξτρα ποτά  & φιλοδωρήματα. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

ΑΝΑΧ: Δράμα 05:45 Καβάλα 03:30(σημαίες) Ξάνθη 04:20(Αγροτική) Κομοτηνή 05:10(Δημαρχία), ΣΟΥΦΛΙ 07:00(ΚΤΕΛ) ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ:07:15(Αεροπλάνο) ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 08:00(καφέ Ζησάκη μετά τη στάση)

Tags: