• (25510)88270
  • info@kikontours.gr

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ 04-06/2020

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΚΕΤΑ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διάρκεια: 3 Ημέρες
  • Τοποθεσία / Μεταφορά: Τουρκία
  • Από - Έως: 4-6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020
  • Τιμή: 135
Κράτηση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ –  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΒΟΣΠΟΡΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 1η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ    04-01-2020 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ –ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 

Αναχώρηση από τη στοά Επιμελητηρίου στις 05.50 το πρωί. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα Αφορολόγητα και είσοδος στην Τουρκία. Άφιξη στην Βασιλίδα  των πόλεων . Ξεκινάμε με περιήγηση στα Χερσαία τείχη    μέχρι την εκκλησία της Ζωοδόχου   πηγής (επίσκεψη στο Αγίασμα) και στους τάφους των Πατριαρχών. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Καπαλι Τσαρσί όπου τα 4000 και πλέον καταστήματα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία για την αγορά κοσμημάτων, χαλιών και   αναμνηστικών και δώρων. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και για φαγητό.) Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας . Χρόνος για ξεκούραση και βόλτα στην πλατεία ΤΑΞΙM και στα καταστήματα της Μπέογλου  με τα περίφημα παραδοσιακά εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία. Προαιρετικά και με τη συνοδεία του αρχηγού, μια βόλτα με το ιστορικό τραμ και επίσκεψη στην μποέμ περιοχή του Γαλατά . Διανυκτέρευση

2η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ   05-01-2020 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και η ξενάγησή μας αρχίζει με τη Μονή της Χώρας με τα μοναδικά ψηφιδωτά και τοιχογραφίες που χρονολογούνται από τον 14ο αιώνα, το Μουσείο των Μωσαϊκών και τα απομεινάρια του ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ, τον Βυζαντινό Ιππόδρομου , τη Στήλη  των όφεων , το Μπλε Τζαμί  και την θρυλική Αγ. Σοφία. Στη συνέχεια θα έχουμε προαιρετική Κρουαζιέρα στο Βόσπορο . Ξεκινάμε από την είσοδο του Κεράτιου Κόλπου  από όπου θα βλέπουμε πανοραμικά τόσο την Βυζαντινή Κων/πολη  με τα μνημεία της, όσο και την πλευρά του Γαλατά  με τον περίφημο Πύργο . Συνεχίζουμε δίπλα από τα ανάκτορα του Ντολμά  Μπαχτσέ , το περίφημο ανάκτορο – ξενοδοχείο CIRAGAN, περνάμε κάτω από την μεγάλη Γέφυρα  Του  Βοσπόρου , περνάμε από την Χρυσούπολη (Uskudar) βλέπουμε τα δυο μεγάλα Φρούρια και την δεύτερη Γέφυρα  πλησίον των Ασιατικών ακτών, τον Πύργο του Λεάνδρου και επιστρέφουμε τη συνοικία του Ορτάκιοϊ (Μεσοχώρι) γνωριμία με τα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ, προαιρετικό γλέντι με πλήρες μενού, ποτό και ζωντανή μουσική και τραγούδια της Ανατολής και χανουμάκι . Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ:ΔΕΥΤΕΡΑ 06-01-2020 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την Μονή  των Βλαχερνών  (όπου ψάλθηκε για πρώτη φορά ο ακάθιστος ύμνος.). Επίσκεψη στο Αγ. Γεώργιο στο  Πατριαρχείο , θα παρακολουθήσουμε τον Αγιασμό των υδάτων από τον Οικουμενικό Πατριάρχη στον Κεράτιο Κόλπο.  Κλείνουμε το τριήμερό μας με ένα από τα πιο καινούργια εμπορικά κέντρα της πόλης, το ISTANBUL  ΜΑLL. Ελεύθερος χρόνος στο πολυκατάστημα για ψώνια και φαγητό . Αναχώρηση για την επιστροφή μας, με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση  στην περιοχή της Ραιδεστού . Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.    

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

TIMH ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 135€    Μονόκλινο 195 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:  · Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν · Δύο διανυκτερεύσεις στο HOTEL  GRAND OZDANIK 4*στο Ταξίμ σε δίκλινα δωμάτια.· Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο.· Εκδρομές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.  , Αρχηγό – συνοδό – ξεναγό του γραφείου μας. · Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ · Εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων, γεύματα – δείπνα. · Κρουαζιέρα στο Βόσπορο.· Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή δεν αναφέρεται.  

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: Δράμα 03:30(Ταξί),Καβάλα 04:15(Σημαίες) Ξάνθη 05:10(Παλιά Αγροτική) Κομοτηνή 06:00(Δημαρχείο)

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Tags: