• (25510)88270
  • info@kikontours.gr

ΚΑΣΤΡΑ ΒΑΥΑΡΙΑΣ – ΑΥΣΤΡΙΑ 02-06/20

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΚΕΤΑ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διάρκεια: 5 Ημέρες
  • Τοποθεσία / Μεταφορά: ΕΥΡΩΠΗ
  • Από - Έως: 02 - 06 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020
  • Τιμή: 429
Κράτηση

ΖΥΡΙΧΗ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ – ΜΟΝΑΧΟ – ΚΑΣΤΡΟ ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΙΝ – ΣΑΛΤΖΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΙΕΝΝΗ

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 02.01.2020:ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΑΕΡ/ΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΖΥΡΙΧΗ – ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ (50 χλμ.) ΜΟΝΑΧΟ (580 χλμ.).

Συγκέντρωση στη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και απευθείας πτήση για τη Ζυρίχη . Άφιξη και άμεση αναχώρηση προς το Σαφχάουζεν (σύνορα Ελβετίας-Γερμανίας) για να απολαύσουμε τους πιο εντυπωσιακούς σε όγκο νερού καταρράκτες της Ευρώπης. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε το τοπίο, στη συνέχεια αναχώρηση για το Μόναχο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για τη πρώτη γνωριμία με τη Βαυαρική πρωτεύουσα.

2η ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.01.2020: ΜΟΝΑΧΟ – ΚΑΣΤΡΟ ΝΟΙΣΒΑΝΣΤΑΙΝ (109 χλμ.) – ΜΟΝΑΧΟ (109 χλμ.).

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο θα αναχωρήσουμε για το παραμυθένιο κάστρο Νόισβανστάιν, το πιο φημισμένο επίτευγμα του Βαυαρού βασιλιά Λουδοβίκου Β’. Το κάστρο δεσπόζει στο μέσο ενός επιβλητικού τοπίου σε υψόμετρο 965 μ. και καθηλώνει με την πολυτέλεια και τη μεγαλοπρέπεια των εσωτερικών του χώρων. Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στο κάστρο εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Επιστροφή στο Μόναχο όπου θα απολαύσουμε μια πεζή περιήγηση στο ιστορικό κέντρο του Μονάχου.    Η καρδιά της πόλης είναι η Μάριενπλατς που στολίζεται με το νέο και το ιστορικό δημαρχείο, όπως και με την εκκλησία Peterskirche, την πιο παλιά εκκλησία του ιστορικού κέντρου, ενώ λίγο πιο πέρα βρίσκεται φυσικά η εκκλησία Frauenkirche με τους πράσινους κρανοφόρους πύργους της. Αποτελεί το έμβλημα της πόλης, όχι μόνο οπτικά αλλά και ακουστικά. Η κωδωνοκρουσία της είναι ένας μοναδικός, ενθουσιώδης, διάχυτος ήχος. Θα δούμε ακόμη πολλά ιστορικά μπαρόκ κτίρια ενώ στη διαδρομή μας μπορούμε να δοκιμάσουμε και το παραδοσιακό γλυκό ζεστό κρασί. Για το βράδυ προτείνουμε να επισκεφθείτε κάποια από τις φημισμένες τοπικές μπυραρίες που σερβίρουν εξαίσια μπύρα και γευστικά πιάτα συνοδεία μουσικής από ντόπιους μουσικούς με παραδοσιακές φορεσιές.

3η ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 04.01.2020: ΜΟΝΑΧΟ – ΣΑΛΤΖΜΠΟΥΡΚ (145 χλμ.) – ΒΙΕΝΝΗ (300 χλμ.).

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Σάλτσμπουργκ. Η περιήγηση μας θα ξεκινήσει από την παλιά πόλη του Σάλτσμπουργκ, όπου θα δούμε το παλάτι Μιραμπέλ με τους υπέροχους κήπους του, τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό, την μικρή όπερα, το σπίτι-μουσείο του Μότσαρτ και φυσικά την οδό Γκετράιντε-γκάσσε, με τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά, και τέλος  τον  Πύργο Γκλόκενσπιλ με τις 35 καμπάνες. Αναχώρηση για πρωτεύουσα της Αυστρίας την αριστοκρατική Βιέννη. Άφιξη αργά το απόγευμα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος στη διάθεση σας για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 05.01.2020: ΒΙΕΝΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ.

Μετά  το  πρόγευμα  θα  ξεκινήσουμε   την   βόλτα   μας   όπου   Θα   δούμε   την περίφημη Ρινγκστράσσε, με κυκλική πορεία θα γνωρίσουμε τα σημαντικότερα κτίρια του ιστορικού κέντρου: το Μουσείο Εφαρμοσμένων Τεχνών, το Δημοτικό Πάρκο, το Ιμπέριαλ, την Κρατική Όπερα, την Ακαδημία Καλών τεχνών, τα  Χειμερινά Ανάκτορα, την πλατεία  Μαρίας Θηρεσίας, με  το Μουσείο Ιστορίας  της  Τέχνης  και  Φυσικής  Ιστορίας,  το  Κοινοβούλιο,  το Δημαρχείο, το Αυτοκρατορικό Θέατρο, την Εκκλησία του Τάματος, την πλατεία Σουηδίας. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια της  πάλαι  –  ποτέ Ελληνικής Παροικίας, θα περάσουμε από τους δύο Ελληνορθόδοξους Ναούς, το Μνημείο του Ρήγα Φεραίου και θα καταλήξουμε στον περίφημο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο περίφημο Σένμπρουν , το θερινό ανάκτορο των Αψβούργων όπου και θα περιηγηθούμε . Χρόνος ελεύθερος στους κήπους του παλατιού , επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

5η ΗΜΈΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 06.01.2020: ΒΙΕΝΝΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ – ΠΤΗΣΗ ΈΠΙΣΤΡΟΦΗΣ –                    

Πρωινό και σήμερα η μέρα είναι ελεύθερη για να κάνετε τις βόλτες σας στο κέντρο της πόλης όπου μεταξύ άλλων θα πραγματοποιήσετε τις τελευταίες σας αναμνηστικές αγορές. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφή μας στη Θεσσαλονίκη και αναχώρηση για την πόλη μας.

 

ΠΤΗΣΕΙΣ  ELLINAIR:

02/01 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΖΥΡΙΧΗ            12.00 – 13.30

06/01 ΒΙΕΝΝΗ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ            19.55 – 23.40

 

Τιμή συμμετοχής κατ΄άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο:

Early Booking:  429€

Κανονική τιμή:  499€

Παιδί 02-12 ετών σε δίκλινο με τους γονείς:  265€

Επιβάρυνση μονόκλινου: +160€

 

Περιλαμβάνει: Αεροπορικά εισιτήρια με βάση τις αναγραφόμενες πτήσεις με αποσκευή 20κ. και χειραποσκευή 8κ. ανά άτομο. Διαμονή στα ξενοδοχεία 4* ARCOTEL KAISERWASSER SUPERIOR στη Βιέννη και LEONARDO HOTEL MUNICH CITY EAST  με πρωινό. Εκδρομές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. Τις μεταφορές από Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα – αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης & επιστροφή και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα. Έμπειρο αρχηγό-συνοδό. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ!!!!!

Δεν περιλαμβάνει: Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων (160€). Είσοδοι μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και γενικά όπου απαιτείται είσοδος. Οι φόροι διαμονής των ξενοδοχείων. Είσοδοι πόλεων (check point) όπου αναγράφεται. Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:  Κομοτηνή …:.., Ξάνθη ..:.., Καβάλα ..:..,Δράμα ..:..

 

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ!!!

  …το καλό ταξίδι,

είναι δική μας υπόθεση!

Tags: