• (25510)88270
  • info@kikontours.gr

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 29/2- 2/3/2020

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΚΕΤΑ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διάρκεια: 3 Μέρες
  • Τοποθεσία / Μεταφορά: Τουρκία
  • Από - Έως: 29 Φεβρουαρίου - 2 Μαρτίου 2020
  • Τιμή: 135
Κράτηση

Στη Βασιλεύουσα των Αποκριών 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 

Γύρος Κερατίου  & κρουαζιέρα Βοσπόρου

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

1η ΜΕΡΑ  ΣΑΒΒΑΤΟ 2902-2020.(305km):

Συγκέντρωση στη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) και αναχώρηση στις 05:55. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα Αφορολόγητα και είσοδος στην Τουρκία. Μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού και με μικρή στάση καθοδόν, άφιξη στη Βασιλεύουσα «Πασών πόλεων Κεφαλή». Διέλευση από Άγιο Στέφανο &  Μακρυχώρι. Περιήγηση στο Μπαλουκλί όπου το Aγίασμα Ζωοδόχου πηγής  και οι τάφοι Πατριαρχών & Ευεργετών. Στη συνέχεια περιήγηση στα Βυζαντινά τείχη και προαιρετική κρουαζιέρα στον «χιλιοτραγουδισμένο» Βόσπορο! …ως τη δεύτερη κρεμαστή γέφυρα & το Ρούμελη Χισάρ.(έξτρα 15€). Επιστροφή κοντά από την Ασιατική πλευρά. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα ατομικά στη γέφυρα του Γαλατά και την Αιγυπτιακή αγορά. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το βράδυ έξοδος με το πούλμαν για βόλτα στην αγορά της  Μπέηογλου από την πλατεία Ταξιμ ως τον πύργο του Γαλατά. Επιστροφή & διανυκτέρευση. 

2η ΜΕΡΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ 01-03-2020.(50km):

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 08:30 με το πούλμαν για περιήγηση στο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι όπου και το Οικουμενικό Πατριαρχείο για  εκκλησιασμό. Προσκύνημα ση μονή Βλαχερνών(Ακάθιστος Ύμνος). Ξενάγηση στη συνέχεια στον αρχαίο Ιππόδρομο το Μπλε τζαμί, το Βασιλικό Υδραγωγείο &  την Αγία του Θεού Σοφία. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με πρόγραμμα Οριεντάλ τραγούδι και χορό & ποτό.(Έξτρα 30€). Διανυκτέρευση. 

3η ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 02-03-2020.(305km):

Πρόγευμα, φόρτωση αποσκευών, επιβίβαση και στη συνέχεια επίσκεψη στο υπαίθριο μουσείο Miniaturk. Από εκεί και κάνοντας το γύρο του Χρυσού Κέρατος, θα επισκεφτούμε τον λόφο του Πιέρ Λοτί για να απολαύσουμε τη θέα και το καφεδάκι μας. Επόμενη στάση για αγορές και φαγητό ατομικά θα είναι στο Μακρυχώρι(Bakirkoy). Εδώ εκτός από το εμπορικό της Galeria, βρίσκετε και το πασίγνωστο εστιατόριο Gelik όπου επίσης μπορείτε να απολαύσετε αυθεντική Τούρκικη κουζίνα. Γεύμα ατομικά. Επιβίβαση μετά το φαγητό στα πούλμαν και αναχώρηση για Ελλάδα. Στάση καθ’οδόν. Άφιξη στα σύνορα. Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.                    

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 

                                                                              

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 135€,ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 195€, ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12 ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 95€ 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NIPPON HOTEL  4*(8,6 βαθμοί & δωρεάν WiFi) στο Ταξίμ. * Δύο(2) προγεύματα σε μπουφέ. *  Του γραφείου συνοδό. * Επίσημο ξεναγό. * Φ.Π.Α Εντός. Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών) 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 

* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.   

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις. 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: Δράμα 02:30(Ταξί),Καβάλα 03:15(Σημαίες) Ξάνθη 04:10(Παλιά Αγροτική) Κομοτηνή 05:00(Δημαρχείο) Ορεστιάδα 04:30 & Διδυμότειχο 04:45.  
Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ  
Tags: