• (25510)88270
  • info@kikontours.gr

ΤΗΝΟΣ Άνδρος & Μύκονος

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΚΕΤΑ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Διάρκεια: 5 Ημέρες
  • Τοποθεσία / Μεταφορά: ΕΛΛΑΔΑ
  • Από - Έως: 16-20 Σεπτεμβρίου 2020
  • Τιμή: από ...65
Κράτηση

Το βότσαλο σαν στ’ αφτί αγγίξεις, του τόπου οι ιστορίες θα απλωθούν μπροστά. Λόγια ξεχασμένα που στις μορφές του κόσμου ξεθωριάζουν πλάι, καθώς ο άνεμος τους μύθους ψιθυρίζει και το παρόν μας εξηγεί.

ΤΗΝΟΣ  Άνδρος & Μύκονος

 (Ιερό προσκύνημα & νησί των Εφοπλιστών)

 

5 ΜΕΡΕΣ/3 ΝΥΧΤΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 16-20 Σεπτεμβρίου 2020 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η  ημέρα Τετάρτη:

Συγκέντρωση στη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) και αναχώρηση στις 17:30 το απόγευμα. Δια μέσω Κομοτηνής, Ξάνθης, Καβάλας & Θεσσαλονίκης πάμε για Ραφήνα. Ανάλογες στάσεις καθοδόν. Διανυκτέρευση καθοδόν & άφιξη στο λιμάνι..

2η ημέρα Πέμπτη:

Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους το πανέμορφο νησί των εφοπλιστών την ξακουστή Άνδρο, το πιο πράσινο κυκλαδονήσι. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία από το Γαύριο όπου θα αποβιβαστούμε να δούμε  το Μπατσί, την Παλαιόπολη με το αρχαιολογικό μουσείο και τη Χώρα. Εδώ θα έχουμε χρόνο για να επισκεφτούμε τα μουσεία (Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή & το Ναυτικό μουσείο).Χρόνος για μπάνιο & φαγητό. Το απόγευμα θα πάρουμε το καράβι για την  Τήνο. Άφιξη στο νησί, αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα Παρασκευή:

Πρόγευμα. Επίσκεψη  στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας, προσκύνημα και συνεχίζουμε για να  θαυμάσουμε στην διαδρομή μας το  Εξώμβουργο (αρχαία Ακρόπολη  του νησιού  παλιά πρωτεύουσα της Τήνου και επιβλητικό Ενετικό Κάστρο). Συνεχίζουμε και στην διαδρομή μας θα δούμε τα χωριά Κάμπος Καρδιανή Υστερνιά ,Πλατιά και καταλήγουμε στον Πύργο .Επίσκεψη στο  μουσείου Γιαννούλη Χαλεπά και σύντομη  στάση  στην κεντρική και γραφική πλατεία του χωριού  με τον αιωνόβιο πλάτανο και τα καφενεδάκια . Επιστροφή στη χώρα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα Σάββατο:

Πρωινό και στην συνέχεια  περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Εναλλακτική σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στην κοσμοπολίτικη Μύκονο. Το απόγευμα ελεύθερος  χρόνος  στη γραφική Χώρα με τα στενά σοκάκια.. Διανυκτέρευση

5η ημέρα Κυριακή:

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος μέχρι το μεσημέρι. Συγκέντρωση και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη το απόγευμα στη Ραφήνα. Αναχώρηση για επιστροφή με τις ανάλογες στάσεις. Άφιξη νωρίς το πρωί στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή κατ’ άτομο σε:

Δίκλινο: 225€,Μονόκλινο: 270€ Παιδί ως 5 ετών χ/κ: 105 €, Παιδί ως 12 σε τρίκλινο:180€

ΔΕΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορές με τουριστικό λεωφορείο. *Τρείς(3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ASTERIA 2*. *Περιηγήσεις & εκδρομές που αναφέρονται σύμφωνα με το πρόγραμμα. *Αρχηγό- συνοδό του γραφείου. *Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Ραφήνα deck. *Ασφάλεια & ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Φόρο διανυκτέρευσης για κάθε δωμάτιο τη  νύχτα  πληρωτέο στη ρεσεψιόν(2*=0,50€). Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται  στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων

Ο αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος χωρίς παραλείψεις 

ANAXΩΡΗΣΕΙΣ: ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 16:00, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Δημαρχία 18:15),

 ΞΑΝΘΗ (Αγροτική 19:00) ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 19:30,  ΚΑΒΑΛΑ (Σημαίες 20:00), ΔΡΑΜΑ (ΞΕΝΙΑ 21:00)

Tags: